Traju prijave za natjecanje u pripravi kotlovine na ovogodišnjim Lepoglavskim danima

Prijave za natjecanje primaju se do 4. srpnja 2022. odnosno do popunjenja broja od 20 ekipa. Prijava se podnosi na prijavnici koju je moguće preuzeti na internet stranicama TKIC-a (www.tkic.hr) i Turističke zajednice Grada Lepoglave (lepoglava-info.hr) ili na Facebook stranici TKIC-a. Uz prijavnicu nalaze se i detaljnije propozicije samog natjecanja.
Prijave zaprima Kristijan Bizek – tel: 042 494 307, mobitel 095 87 89 545, e-mail: [email protected]

Prijaviti se mogu udruge, KUD-ovi, sportske ekipe, lovci, ribiči, udruge vinara i vinogradara, mjesni odbori te ostale ekipe (pravne i fizičke) s područja Grada Lepoglave, cijele Hrvatske i inozemstva.

Prijaviti se može maksimalno 20 ekipa. Svaka ekipa treba imati minimalno tri člana od kojih jedan mora obavezno imati valjanu sanitarnu iskaznicu. Prijave se zaprimaju po redoslijedu prijavljivanja.

Ekipe su dužne osigurati pleh za pripremu kotlovine, plinsku bocu i plamenik /drva, povrće, začine i ostalo potrebno za pripremu kotlovine dok organizator osigurava po ekipi tri kilograma mesa (svinjetine – vratina, kare), kilogram kobasica, kruh, vodu, papirnate ubruse, vilice i noževe, stol i dvije klupe, vreće za smeće i čišćenje prostora.

Pripremljenu kotlovinu ocijenit će stručni žiri u kojem će biti članovi Hrvatskog kuharskog saveza. Za prva tri mjesta dodijeljene će biti vrijedne nagrade i priznanja, a najboljoj ekipi i titula „Meštar od kotlovine“ .

Natjecanje će se održati 9. srpnja s početkom u 16.00 sati.

Preuzmi prijavnicu OVDJE.

Podijeli ovu objavu:
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Novosti
Skip to content