Novosti

Lepoglavski dani privukli velik broj građana

Nakon godine stanke i održavanja ograničenog pandemijskim mjerama, u Lepoglavi su 9. i 10. srpnja, ponovno u punom obimu, održani Lepoglavski dani. Kao i prije pandemije, u gradskom parku u centru Lepoglave, za vrijeme trajanja ove zabavno-turističke manifestacije, okupili su se brojni građani željni druženja i zabave, čega, zahvaljujući raznovrsnom programu namijenjenom svim generacijama, nije nedostajalo.

PROČITAJ VIŠE »

Traju prijave za natjecanje u pripravi kotlovine na ovogodišnjim Lepoglavskim danima

Početak srpnja u Lepoglavi rezerviran je za Lepoglavske dane, zabavno-turističku manifestaciju koja će se ove godine održavati 9. i 10. srpnja. U to će vrijeme gradski park u centru Lepoglave, pored Doma kulture, biti mjesto gdje će se građani moći zabaviti prateći sadržajno raznovrstan program. Jedan od programskih sadržaja koji privlači posebnu pozornost je Natjecanje u pripravi kotlovine “Pri klijeti”. Ove će se godine ovo zanimljivo i uvijek neizvjesno natjecanje majstora pripreme kotlovine održati po šesti put. Pripreme za natjecanje već su počele. Naime, zainteresiranim je ekipama upućen poziv za sudjelovanje na natjecanju.

PROČITAJ VIŠE »

U Lepoglavi otvorena izložba Mirka Bajsića

Deset godina nakon prve izložbe kojom se predstavio lepoglavskoj publici, likovni umjetnik Mirko Bajsić ponovno izlaže u svom rodnom gradu. Naime, 15. srpnja u Lepoglavi je otvorena izložba likovnih djela Mirka Bajsića koja se do 5. kolovoza može razgledati u čitaonici Gradske knjižnice Ivana Belostenca.

PROČITAJ VIŠE »
Dosegnuli ste zadnju objavu.
Skip to content