9. i 10. srpnja u Lepoglavi će se održati Lepoglavski dani

Manifestacija počinje u subotu, 9. srpnja u 16 sati predstavljanjem domaćih izlagača na već tradicionalnom sajmu. Sajam će se održati u glavno gradskom parku u kojem će se odvijati većina programa ovogodišnjih Lepoglavskih dana. Također 9. srpnja, u 16 sati u glavnom gradskom parku počet će 6. po redu natjecanje u pripravi kotlovine “Pri klijeti”, zatim gljivarijada, biciklijada te turnir u šahu. Istog će se dana u gradskom parku, od 17 sati održati edukativna radionica za djecu i izložba “Kao prvo – zagonetno drvo”. U 20 sati na pozornici Luna kod gradskog parka, od 20 sati, slijedi koncert grupe La Boheme. Prvog dana manifestacije, od 16 do 19 sati, u prostoru stare ambulante, moći će se razgledati izložba vojnih memorabilija.

Drugog dana manifestacije program će u gradskom parku početi u 16 sati sajmom, a od 17 sati nastaviti programom Dječjeg vrtića Lepoglava. U 18 sati na rasporedu je predstava za djecu “Pažnja, pažnja – dar s neba – vanzemaljac ili beba”. U 20 sati, na pozornici Luna, nastupit će glazbeni sastav Kavaliri. Od 16 do 18 sati, u vatrogasnom domu pored parka održavat će se Dan otvorenih vrata DVD-a Lepoglava.

Posjetitelji će tijekom dva dana moći uživati u bogatoj ugostiteljskoj ponudi, a najmlađi u luna parku.

Organizatori Lepoglavskih dana su Turistička zajednica Grada Lepoglave i Turističko-kulturno informativni centar, a glavni pokrovitelj je Grad Lepoglava.

 

Podijeli ovu objavu:
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Novosti
Skip to content