Poziv za sudjelovanje na “Dječjem fašniku u Lepoglavi”

Ove će godine, nakon stanke prouzrokovane epidemijom koronavirusa, ponovno održati “Dječji fašnik u Lepoglavi”.

Iako se u vrijeme epidemije ova manifestacija održavala u drugim, uglavnom virtualnim oblicima, ove se godine maškare vraćaju na lepoglavske ulice. Tako će centrom Lepoglave, 19. veljače, ponovno prodefilirati dječja fašnička povorka. Organizator “Dječjeg fašnika u Lepoglavi”, Turistička zajednica Grada Lepoglave, poziva sve zainteresirane da prijave svoje sudjelovanje u ovoj veseloj povorci.

fasnik u lepoglavi 02

Prijave se organizatoru dostavljaju na posebnom obrascu-prijavnici koji možete preuzeti OVDJE i to najkasnije do 13. veljače.

Prijavnice se ispunjene se dostavljaju na adresu Turističke zajednice Grada Lepoglave (Hrvatskih pavlina 7, 42250 Lepoglava), a mogu se poslati i putem elektroničke pošte na adresu: [email protected].

Dječja fašnička povorka će 19. veljače, krenuti u 14 sati s prostora ispred Doma zdravlja, proći Ulicom hrvatskih pavlina do terase restorana Ivančica gdje će se sve maskirane grupe predstaviti okupljenim građanima. Tom će prigodom biti spaljen fašnik. Za sve će sudionike biti osigurane krafne i topli napitci.

Dječji fašnik u Lepoglavi bit će održan pod pokroviteljstvom Grada Lepoglave i uz višegodišnju potporu Odreda izviđača Lepoglava.

Podijeli ovu objavu:
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Novosti
Skip to content