Poziv na radionicu o novim trendovima u turizmu i ponašanju potrošača

Očekivani rezultat radionice je da polaznici shvate koji su novi trendovi u turizmu i kakvo je ponašanje turista. Polaznici će usvojiti osnovne vještine i znanja kako osmisliti cijeli boravak turista sukladno novim trendovima. Osim toga, polaznici će ojačati lokalnu povezanost koja je ključna za kvalitetnu turističku ponudu destinacije.

Predavač: Dr. sc. Romana Lekić usavršavala se kao znanstvenica kroz doktorski znanstveni studij iz kulturne antropologije na temu “Hrvatska tradicijska baština i kulturni turizam – mogućnosti uključivanja nematerijalne baštine preko reprezentativnih uzoraka“  te stručnu edukaciju za dramskog, plesnog i art pedagoga. Posljednjih nekoliko godina intenzivno sudjeluje u projektima razvoja posebnih oblika turizma i DMK (destinacijskih menadžment kompanija) kao predavač te vanjski suradnik Hrvatske turističke zajednice, Ministarstva turizma, Udruge hrvatskih putničkih agencija (UHPA-e) te drugih institucija, organizacija i razvojnih agencija iz Hrvatske i inozemstva.  Dugi niz godina radi kao trener i konsultant za područje turizma i kulture, ključni je ekspert na mnogobrojnim europskim projektima. Objavila je brojne stručne i znanstvene radove te gostuje kao predavač na sveučilištima u Sloveniji i Crnoj Gori na kojima drži predavanja i radionice na temu osobnog razvoja, kreativnosti, uspješnog vođenja i komunikacije, grupne dinamike i dr.
Ljubazno Vas molimo da svoju prijavu za radionicu izvršite najkasnije 3 radna dana prije održavanja radionice na e-mail: [email protected]
Za sva dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju.

Podijeli ovu objavu:
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Novosti
Skip to content