Radionica “Turistička interpretacija u kulturnom turizmu” 23. studenog u Lepoglavi

11:00 – 12:30 Radni dio
12:30 – 13:00 Pauza za kavu
13:00 – 14:30 Radni dio

Program radionice namijenjen je nositeljima turističke ponude u destinaciji, predstavnicima turističke industrije, turističkim agencijama (komercijalisti, produkt menadžeri), vodičima, pratiteljima, animatorima te svim zaposlenim u sustavu turističkih zajednica te lokalnoj upravi i samoupravi na poslovima vezanim uz razvoj turizma.

Očekivani rezultat radionice je da polaznici shvate kako interpretacija, iskustvo odnosno doživljaj i interakcija zaista može biti poslovna prilika te da svako iskustvo koje je dobro dizajnirano, vođeno, organizirano, marketinški i na kraju uspješno prodano, može biti takva prilika.

Predavač: Dr. sc. Romana Lekić usavršavala se kao znanstvenica kroz doktorski znanstveni studij iz kulturne antropologije na temu “Hrvatska tradicijska baština i kulturni turizam – mogućnosti uključivanja nematerijalne baštine preko reprezentativnih uzoraka“  te stručnu edukaciju za dramskog, plesnog i art pedagoga. Posljednjih nekoliko godina intenzivno sudjeluje u projektima razvoja posebnih oblika turizma i DMK (destinacijskih menadžment kompanija) kao predavač te vanjski suradnik Hrvatske turističke zajednice, Ministarstva turizma, Udruge hrvatskih putničkih agencija (UHPA-e) te drugih institucija, organizacija i razvojnih agencija iz Hrvatske i inozemstva.  Dugi niz godina radi kao trener i konsultant za područje turizma i kulture, ključni je ekspert na mnogobrojnim europskim projektima. Objavila je brojne stručne i znanstvene radove te gostuje kao predavač na sveučilištima u Sloveniji i Crnoj Gori na kojima drži predavanja i radionice na temu osobnog razvoja, kreativnosti, uspješnog vođenja i komunikacije, grupne dinamike i dr.

Ljubazno Vas molimo da svoju prijavu za radionicu izvršite najkasnije 3 radna dana prije održavanja radionice na e-mail: [email protected]

Podijeli ovu objavu:
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Novosti
Skip to content